Security

SECURITY

Een belofte voor de toekomst

Security is een zwarte mooie zoon van de in Duitsland zeer populaire Secret uit de zwarte KWPN-merrie Fortuna SVU (v. Ampère).

Vader Secret is de zoon van drievoudig wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden Sezuan. In zijn korte carrière onder het zadel was de hengst bijzonder succesvol met zilver op het WK voor vijfjarigen en zilver en goud op de Bundsechampionate in 2017 en 2019. Ook in de fokkerij maakt Secret naam met ruim 50 goedgekeurde zonen waarvan elf premiehengsten en een reservekampioen. In de sport liepen Secrets kinderen vorig jaar ruim 42.500 euro bij elkaar.

Moeder Fortuna SVU is een dochter van de top dressuurvererver Ampère (Rousseau x Flemmingh). Ampère staat al enkele jaren in de top van de HorseTelexRanking. De merrie bracht van Hometown de hengst Lifestyle die op de BWP hengstenkeuring de derde fase haalde en op de KWPN hengstenkeuring werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Grootmoeder is de keur, prest, sport(dr) merrie Rumour (Jazz x Aram x Farn). Ze bracht onder meer twee Lichte Tour-paarden waaronder Evaristus SVU (v. Wonderboy) van de Française Stephanie Brieussel.

Onder het zadel lijkt Security een echte belofte voor de toekomst. Een geweldig meewerkend karakter, zeer goede stap en draf en een fantastische galoppade. Deze langgelijnde zwarte hengst heeft ons nog in niets teleurgesteld.

Gestationeerd bij Hengststation M. Beckmann - Wettringen (Dld)

GOEDGEKEURD: WESTFALEN 

WFFS Negatief / Geen drager van het gen

Details

Category
Hengsten
Colour
Zwart

Gender
Hengst

Year of birth
2021

Height
170 cm

Additional terms

Images