Succession

Succession

DSP Hengstenkeuringscommissielid Jörg Schrödter: “Een dressuurpaard van de allerbeste kwaliteit”

De driejarige zoon van Secret uit de Hannoveraanse Hauptstutbuch merrie Dancina (Dancier x Espri) werd in januari bij het DSP met een premie goedgekeurd. In de veiling was de opvallende, lakzwarte hengst geliefd bij de kopers.

DSP hengstenkeuringscommissielid Jörg Schrödter was lovend over Succession. "Een dressuurpaard van de allerbeste kwaliteit. Hij is lichtvoetig, altijd in balans en je kunt je voorstellen dat je hem altijd in perfecte aanleuning kunt rijden", aldus Schrödter. "Een paard waar ik absoluut blij mee ben.”

Succession, gefokt door Wolfgang Reich uit Heidenheim, is een zoon van de in Duitsland zeer populaire Secret. De zoon van drievoudig wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden Sezuan won in 2019 zilver bij op het WK voor vijfjarigen. Ook op de Bundeschampionate in 2017 en 2019 was Secret succesvolmet een tweede plek in de finale bij de driejarigen en een eerste plaats bij de zesjarigen met eindcijfers dik boven de 9. Inmiddels heeft Secret in de fokkerij naam gemaakt met 37 goedgekeurde en erkende zonen en 47 staatspremie- en premiemerries. In de sport hebben Secrets kinderen al ruim 24.000 euro bij elkaar gelopen.

De Hannoveraanse Hauptstutbuch merrie Dancina is de moeder van Succession. Zij is van de dressuurpaarden leverancier Dancier uit de Staatspremie merrie Ela (Espri x Obris xx). Ella is de volle zus van het Grand-Prix paard Eastman en de halfzus van de goedgekeurde Hannoveraanse hengst Arrian (v. Al Capone). Uit de moederlijn komen daarnaast ook nog de goedgekeurde hengsten Varus (v. Vollkorn xx) en van Gogh Du Val (v. Fürst Romancier) en ook verschillende goed presterende springpaarden.

Goedgekeurd bij DSP, Westfalen

WFFS Negatief/Geen drager van het gen

Details

Category
Hengsten
Colour
Zwart

Gender
Hengst

Year of birth
2020

Height
168 cm

Additional terms

Images

Videos

Pedigree

SUCCESSION

SECRET

SEZUAN

BLUE HORS ZACK

BOEGEGAARDENS DON ROMINA

SELINE

ST. MORITZ

ROYAL STAR

DANCINA

DANCIER

DE NIRO

LACARNA

ELA

ESPRI

OLALA