Kilimanjaro

Kilimanjaro is een hengst waar de beste dressuurgenen samenkomen. Vader Bordeaux werd als driejarige kampioen van de KWPN hengstenkeuring
en ontwikkelde zich als een fantastisch sportpaard. Bordeaux is inmiddels een succesvol Grand Prix paard onder het zadel van Isabel Freese. In de fokkerij ontwikkeld Bordeaux zich als één van de topvererevers in de dressuur. 

Grootvader Westpoint presteerde zelf op Grand Prix niveau en werd wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden in Verden in 2009. 
Kilimanjaro`s pedigree wordt vervolgens gecompleteerd met de stempelhengsten Don Schufro, Flemmingh en Amor. 

De moederlijn van Kilimanjaro zit ook boordevol prestatie. Moeder Darabel presteert zeer succesvol in de Prix St. Georges onder Vai Bruntink en
is elite, preferent, sport dress. 
Grootmoeder White Spot is ster, pref en bracht al meerdere succesvolle sport- en keuringspaarden, terwijl overgrootmoeder Kwebbel het keurpredicaat kreeg toegekend. 

Kilimanjaro is een hengst met een prachtig dressuurmodel en hij beweegt altijd de berg op met veel houding en souplesse. Hij heeft in alle 3 de gangen veel kwaliteit en een fantastische instelling! Voor rijdbaarheid en bewerkbaarheid verdiende Kilimanjaro dan ook een 9!! Daarmee kan hij op dit punt extra veel toevoegen aan de dresssuurpaardenfokkerij.

WFFS vrij 

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Vos
Geboortejaar
2015
Stokmaat
170 cm

Stamboek

Vader
Bordeaux
Moeder
Darabel, prok, elite, sport, pref
Vader van de moeder
Westpoint
Stamboek + nr
KWPN (528003201504509)